Mumms filibaba
Söndag i dag bjöd mor och far på grillat det blev förkokta grillrips i ca 30 min i går i dag lade jag dem i marinad på morgonen sen grillning . Till detta bjöd jag på bulgar sallad och sås , och en god kantarell pesto jag gjort själv. (Den är även god till tappas)
Här kommer recept på pesto
300 gr gula kantareller 1/2 gul lök brynes till samman salta krydda med svart peppar
låt kallna mixa ihop grovt 2 msk olivolja 1msk rapsolja 50 gr västenbotten ost 2 msk rostade pinje nötter 1/2 kruka basilika.
Här kommer recept på pesto
300 gr gula kantareller 1/2 gul lök brynes till samman salta krydda med svart peppar
låt kallna mixa ihop grovt 2 msk olivolja 1msk rapsolja 50 gr västenbotten ost 2 msk rostade pinje nötter 1/2 kruka basilika.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida